Politieke speed date met Bram

Hier en daar beginnen de verkiezingen ook de gesprekken aan de keukentafel te voeden. Dat is goed, want de inzet van de gemeenteraadsverkiezingen wordt stilaan duidelijk. Ik vermoed dat jij ook past voor een kil en hard  beleid dat ter plaatse blijft trappelen en verder wil bouwen aan een ecologische solidaire stad?

Naast alle bestaande concepten in de politiek, wil ik eens iets nieuws proberen: een laagdrempelige politieke speed date, maar dan in groep en zonder dat heel de avond in teken daarvan hoeft te staan.

Ik zou graag ook eens bij jou langskomen met zo’n politieke speed date. Laat je me iets weten als dat zou lukken? Alvast bedankt! Hieronder wat meer info: 

Wat? 
Je hebt binnenkort een moment gepland met familie of vrienden? We spreken af dat ik niet langer dan 30 à 45 minuten blijf.

Over? 
Ik ben zelf vooral bezig met méér groen in de buurt, verkeersveiligheid en werk op maat voor alle Gentenaars. Als fractieleider heb ik van nabij de stappen rond politieke vernieuwing deze legislatuur mee vorm gegeven en wil ik dat we de volgende legislatuur verder gaan. Maar ons programma voor Gent gaat natuurlijk breed.

Waar? 
Overal, thuis, op café, in het park… Dit kan informeel, gezellig en laagdrempelig. Dat kan eigenlijk overal, toch? Als we maar in dialoog kunnen gaan op een begrijpelijke manier.

Wie?
Als er meer dan een handvol Gentenaars bij zijn, kan het een interessante dialoog worden. Het hoeven echt niet allemaal overtuigde groenen te zijn, integendeel. Het lijkt me erg interessant om reacties te krijgen van mensen die begaan zijn met onze mooie stad en haar inwoners.

Zie je dit zitten?
Heb tussen vandaag en midden oktober zo’n moment in gedachten? 
Dan zou het super zijn om me dit te laten weten.

Na zes jaar gemeenteraad is de goesting nog lang niet over, integendeel. De verkiezingen komen dichterbij. De huis-aan-huis bezoeken worden intensiever, de flyers belanden in de bussen en eerste verzoeken om affiches op te hangen worden ook gepland.

Alvast bedankt voor je steun, via deze weg of een andere. 
Niet alleen voor mij, maar voor ons ecologisch project voor Gent.

 

Groetjes,

Bram Van Braeckevelt 
Fractieleider Groen in de Gentse gemeenteraad
Kandidaat #11 sp.a-Groen Gent