Maak kennis met onze schepenen!

15 December 2018

Maak kennis met onze schepenen!

Dit zijn de 5 Groene schepenen en hun bevoegdheden:

  • Filip Watteeuw: Schepen van Mobiliteit, Openbare Werken, Architectuur en Stedenbouw.
  • Evita Willaert: Schepen van Onderwijs, Opvoeding, Gezinsbeleid en Outreachend Werk
  • Tine Heyse: Schepen van Milieu, Klimaat, Wonen en Noord-Zuid (2019-2021) - Schepen van Milieu, Klimaat en Wonen (2022 - 2024)
  • Bram Van Braeckevelt: Schepen van Personeelsbeleid, Toerisme, Openbare Netheid en Werk (2019-2021) - Schepen van Werk, Feesten, Toerisme en Openbare Netheid (2022 - 2024). Bram komt als oud Jong Groen voorzitter, 6 jaar gemeenteraadslid (waarvan 4 jaar als fractieleider) en 9 jaar vakbondservaring nieuw binnen in het schepencollege. Hij is waarschijnlijk ook de eerste Gebarentalige schepen in Vlaanderen.
  • Hafsa El Bazioui: Schepen van Personeel, Noord-Zuid, Jeugd en Facility Management (2022 - 2024). 

Na meer dan 12 jaar ervaring als raadslid begon Zeneb Bensafia bij de start van deze legislatuur als voorzitter van de Gentse gemeenteraad. Een mandaat dat ze op 1 januari 2022 doorgaf aan een gemeenteraadslid van Open VLD. 

Lees hier het bestuursakkoord!

Wil je op de hoogte blijven?

Krijg je de Fractiemailing nog niet en wil je op de hoogte blijven van het werk van onze schepenen en gemeenteraadsleden? Wekelijks versturen we een Fractiemailing zodat je niets hoeft te missen van de Gentse politieke actualiteit. Alle informatie vinden jullie ook altijd terug op onze sociale media!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE FRACTIEMAILING

Volg ons ook op: