Huiskamergesprek Zorg is wat we delen

In Gent tonen we dat het anders kan, ook op vlak van armoedebestrijding, gezondheid en welzijn. Dat ambitieuze beleid willen we verder uitbouwen.

Een greep uit ons programma:

"We kiezen voor een sociaal beleid dat zich richt tot alle Gentenaars, zonder onderscheid, en dat ook progressief is omdat mensen in een precaire leef- en woonsituatie dé prioriteit zijn."

"Armoede is een onrecht en geen keuze."

"Kinderen verdienen een bijzondere plek in ons armoedebeleidsplan omdat we met man en macht willen vermijden dat kinderen, louter op basis van waar hun wieg staat, terecht komen in armoede."

"We ondersteunen een vlot toegankelijke basis gezondheidszorg voor iedereen via een wijkgerichte aanpak."

 

We komen graag naar jouw huiskamer om met buren, vrienden en familie in gesprek te gaan over een kwaliteitsvol, eerlijk én menselijk armoede-, welzijns- en gezondheidsbeleid.

We brengen, via korte videoboodschappen, de stem mee van 3 mensen die getuigen over hun problemen en strijd om uit het moeras te geraken. We starten om 20u. en ronden af om 22u.

Wil jij ook een avond gastvrouw of gastheer zijn tussen 1 september en 12 oktober, geef ons dan een seintje via [email protected].

3 september 10 september 14 september 21 september 28 september
4 september 11 september 17 september 24 september 1 oktober
5 september 12 september 18 september 25 september 2 oktober
7 september 14 september 19 september 26 september 3 oktober

Wij kijken er alvast naar uit!