Ik ben Swati Kamble, een zelfstandige onderzoeker en activist op het gebied van vrouwenrechten en gemarginaliseerde groepen. Op 38-jarige leeftijd woon ik met mijn man en dochter in Ledeberg.

Mijn passie voor politiek wordt gevoed door mijn persoonlijke ervaring door op te groeien als ‘untouchable’ in de sloppenwijken van Mumbai.

Mijn studies en leven hebben mij een wereld doen ontdekken waar ongelijkheid alomtegenwoordig is, maar hebben me ook de drive gegeven om tegen die ongelijkheid te strijden.

Als onafhankelijk onderzoeker ben ik toegewijd aan het bevorderen van diversiteit en intersectionaliteit in beleidsvorming.

Ik geloof sterk in het belang van gemeenschapsopbouw en van mensen bij elkaar brengen. Ik zette om die reden ook het wijkproject 'Leer me kennen' op in Oud-Gentbrugge.

Ook streef ik naar duurzaamheid in alle aspecten van het leven, door te zorgen voor het klimaat en oog te hebben voor de sociale impact ervan.

Vandaag voel ik een verlangen om mijn ervaringen in te zetten voor lokale politiek bij Groen.

Ik geloof dat mijn achtergrond en mijn passie voor rechtvaardigheid mij de tools geven om een waardevolle bijdrage te leveren aan de partij. Ik kijk ernaar uit om mijn gemeenschap te vertegenwoordigen en te dienen.

Andere Kandidaten