Ik ben Steven Arents, een 28-jarige Gentenaar die na mijn studies aan de UGent hier is blijven plakken. Momenteel werk ik als procesadviseur bij het UZ Gent.

Binnenkort verhuis ik naar Ledeberg, waar ik mijn intrek neem. Tot nu toe woon ik nog op de Muide.

Mijn interesses zijn zeer gevarieerd en omvatten onder meer jeugdwerk, sociaal beleid, eerstelijnszorg, queer participatie en diversiteit.

In mijn vrije tijd was ik actief betrokken bij jeugdwerk, vooral in Blankenberge waar ik een jeugdhuis heb opgericht.

Mijn onderzoek tijdens mijn thesis ging dieper in op preventieve eerstelijnszorg, een onderwerp dat me nog steeds fascineert.

Als lid van de queer gemeenschap vind ik het cruciaal om te pleiten voor beleid dat participatie en diversiteit bevordert, vooral in steden met een rijke queer geschiedenis zoals Gent.

Mijn achtergrond in een socio-economisch kwetsbare context heeft mijn interesse gewekt in sociaal beleid en het streven naar rechtvaardigheid op verschillende niveaus.

Daarnaast ben ik een liefhebber van (voornamelijk) fantasy & scifi games en boeken. Nog steeds onder de indruk van de laatste Dune-film.

Ik kijk ernaar uit om mijn passies en ervaringen te bundelen om een positieve impact te hebben op de samenleving, waar ik me ook bevind.

Andere Kandidaten