14 Juni 2024

19.30u -
22.30u

Zomerdrink Groen Sluizeken-Muide-Wondelgem

Café M , Meulesteedsesteenweg 515, 9000 Ghent

Ik doe mee!

Filip en Hafsa nodigen uit!

Op vrijdag 14 juni nodigt onze lokale afdeling Groen Sluizeken-Muide-Wondelgem je uit voor de jaarlijkse Zomerdrink. Dit is het perfecte moment om gezellig samen te komen met een hapje en een drankje, na de drukte van de Vlaamse, Federale en Europese verkiezingen.

Maar dat is niet alles! In dit belangrijke verkiezingsjaar blikken we ook alvast vooruit naar de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024. We zijn er klaar voor om samen met jou de toekomst van onze gemeente vorm te geven!

Lijsttrekkers Filip Watteeuw en Hafsa El-Bazioui zijn onze centrale gasten en zullen de lokale kandidaten voorstellen. Gemeenteraadsleden Zeneb Bensafia (plaats 10), Cengiz Cetinkaya (plaats 13). De nieuwe kandidaten: Gaëlle De Smet (8), Lieven Demolder (17), Abdirahman Mahammed Ali (23), Dieter Wildemauwe (29). Provincieraadslid Elisabet Dooms (48) en huidig gemeenteraadslid en Europees Parlementslid Sara Matthieu (51) steunen onze lijst.

Onze kandidaten hebben al tal van ambitieuze plannen voor de toekomst van onze stad, maar we willen ook graag jouw stem horen. Wat zijn jouw dromen en ideeën voor de plek waar we wonen? Heb je concrete plannen of visies die je met ons wilt delen? Laat het ons weten! We zijn enorm benieuwd naar jouw input en kijken ernaar uit om tijdens de Zomerdrink met jou van gedachten te wisselen.

We verwelkomen je om 19.30 uur in Café M, het sfeervolle café van het Cultureel Centrum Meulestede aan de Meulesteedsesteenweg 515. 

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.