“Zeg maar Bram”

10 Januari 2019

“Zeg maar Bram”

“Ah! Meneer de schepen!” “Zeg maar Bram.” Eén week na zijn eedaflegging is kersvers schepen Bram Van Braeckevelt in en rond het stadhuis geen onbekend gezicht meer. Na jaren als Groen-fractieleider in de gemeenteraad is dat ook niet verwonderlijk. Hoe dan ook, de eerste week op een nieuwe job is altijd wat wennen en dat is bij schepen Van Braeckevelt – of Bram dus - niet anders.

Januari, de receptiemaand, is natuurlijk een uitstekend moment om kennis te maken met de verschillende diensten en organisaties.

"Het is een roetsjbaan, het enthousiasme van de diensten en alle betrokken partners geeft bakken energie." - Bram

Sollicitatiegesprekken met de nieuwe medewerkers, struikelen over verhuisdozen, de beleidsagenda samenstellen… Samen met ervaren kabinetsmedewerkers Dany Neudt en Jasmin Lauwaert is het meteen alle hens aan dek.

Schepen Van Braeckevelt: "Het is een roetsjbaan, het enthousiasme van de diensten en alle betrokken partners geeft bakken energie. Als schepen van personeel, werk & sociale economie, openbare netheid en toerisme staat me uiteraard heel wat te wachten. Ik heb er ongelooflijk veel zin in!"