Verkiezingscongres Groen Gent

Nov
30
30 November 2019 / 10:00 AM tot 01:00 PM
Verkiezingscongres Groen Gent

Location

Zaal Béatrice | De Punt |
Kerkstraat 108
Gentbrugge 9050
Belgium
Google map and directions

Event contact

Wouter Vanhove

Groen Gent kiest een nieuw partijbestuur! We gaan voor de komende vijf jaar op zoek naar een nieuwe voorzitter, secretaris en vijf extra verkozen leden van het Gentse partijbestuur (waarvan maximum 3 van dezelfde genderidentiteit). Alle leden van Groen Gent die op 30 november minimaal 3 maanden lid zijn hebben stemrecht en kunnen dus mee beslissen over het nieuwe partijbestuur. 

Laat je stem horen

De voorzitter, secretaris en verkozenen vrijwilligers van het partijbestuur geven Groen Gent vorm. Laat je stem horen en beslis op 30 november mee over de toekomst van Groen Gent. 

Stel je kandidaat

Wil je mee aan het roer staan van Groen in Gent? Dan kan je je kandidaat stellen door een mail met motivatiebrief (maximum 1 A4) te sturen naar [email protected] tegen ten laatste 18 november.

Als je iemand in gedachten hebt als mogelijks bestuurslid voor Groen Gent, dankan je die nomineren door zijn of haar naam te bezorgen aan [email protected]. Nomineren kan nog tot 12 november.

Hier kan je meer informatie vinden over mogelijke profielen die door de leden van het partijbestuur worden ingevuld.

Praktisch

De verkiezingen vinden plaats van 10u00 tot 13u00 in zaal Béatrice van De Punt. ’s Avonds heffen we dan het glas op het nieuwe bestuur op ons jaarlijks etentje.

Inschrijven voor het congres is enkel voor leden van Groen Gent en kan via onderstaande knop tot 12:00 op vrijdag 29 november.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.