30 nov 2019 | 10:00

Verkiezingscongres Groen Gent

Zaal Béatrice | De Punt | Kerkstraat 108 | Gentbrugge 9050 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Groen Gent kiest een nieuw partijbestuur! We gaan voor de komende vijf jaar op zoek naar een nieuwe voorzitter, secretaris en vijf extra verkozen leden van het Gentse partijbestuur (waarvan maximum 3 van dezelfde genderidentiteit). Alle leden van Groen Gent die op 30 november minimaal 3 maanden lid zijn hebben stemrecht en kunnen dus mee beslissen over het nieuwe partijbestuur. 

Laat je stem horen

De voorzitter, secretaris en verkozenen vrijwilligers van het partijbestuur geven Groen Gent vorm. Laat je stem horen en beslis op 30 november mee over de toekomst van Groen Gent. 

Stel je kandidaat

Wil je mee aan het roer staan van Groen in Gent? Dan kan je je kandidaat stellen door een mail met motivatiebrief (maximum 1 A4) te sturen naar wouter.vanhove@groen.be tegen ten laatste 18 november.

Als je iemand in gedachten hebt als mogelijks bestuurslid voor Groen Gent, dankan je die nomineren door zijn of haar naam te bezorgen aan wouter.vanhove@groen.be. Nomineren kan nog tot 12 november.

Hier kan je meer informatie vinden over mogelijke profielen die door de leden van het partijbestuur worden ingevuld.

Praktisch

De verkiezingen vinden plaats van 10u00 tot 13u00 in zaal Béatrice van De Punt. ’s Avonds heffen we dan het glas op het nieuwe bestuur op ons jaarlijks etentje.

Inschrijven voor het congres is enkel voor leden van Groen Gent en kan via onderstaande knop tot 12:00 op vrijdag 29 november.

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Alle evenementen ›