TALK OF THE TOWN: De Energieswitch van lokaal tot nationaal

Jun
02
02 Juni 2021 / 08:00 PM tot 10:00 PM
TALK OF THE TOWN: De Energieswitch van lokaal tot nationaal

Location

Online

Event contact

Jeroen Van Lysebettens

Schrijf je in via de knop onderaan de pagina en ontvang de link naar het online event.

Tinne Van der Straeten en Tine Heyse zijn beiden bevoegd voor Energie: de ene in de federale regering, de andere als schepen in zonnestad Gent. En elk op hun niveau werken ze hard aan de switch naar 100% hernieuwbare energie en klimaatneutraliteit.

In deze Talk Of The Town leggen ze uit wat ze precies doen en hoe ze elkaar kunnen versterken. Van windmolen tot energiegemeenschap.  

De energieswitch gebeurt overal. In heel het land zetten bedrijven, burgers en lokale overheden zich in de energietransitie. Maar wat is de rol van steden en gemeenten in de transitie? Hoe laten we burgers zo veel mogelijk participeren in de energieswitch? En hoe maken we duidelijk dat energie bij uitstek een domein van kansen en opportuniteiten is?

Je komt het allemaal te weten op 2 juni om 20u. Wij nodigen jou uit om mee te kijken en zelf in debat te gaan met Tin(n)e.

Schrijf je in via de knop onderaan de pagina en ontvang de link naar het online event.

Wil je vooraf zelf een vraag stellen? Dat kan via deze link.

Lukt het niet om je via hier in te schrijven, mail dan naar [email protected]

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.