Open Politieke Raad

Aug
31
31 Augustus 2019 / 10:00 AM tot 12:00 PM
Open Politieke Raad

Location

De Punt - Zaal Agnes
Kerkstraat 108
Gent 9050
Belgium
Google map and directions

Event contact

Jeroen Van Lysebettens

Beste leden van Groen Gent,

Op zaterdag 31 augustus komt er een Open Politieke Raad samen van Groen Gent. Dit omdat Groen nationaal de statuten zal bespreken en wijzigen op het Toekomstcongres van 18-19 oktober.

De statuten worden natuurlijk niet zomaar gewijzigd. De laatste weken en maanden is een werkgroep van Groen aan het werk gegaan om de statuten door te nemen en wijzigingen voor te stellen. De voorgestelde wijzigingen van de werkgroep zullen ten laatste op vrijdag 30 augustus naar alle leden worden doorgestuurd.

Op de Gentse PoRa van nu zaterdag gaan we deze voorstellen doorlopen en samen het standpunt van Groen Gent bepalen. We hebben ook de mogelijkheid om zelf voorstellen ter verbetering van de nationale werking te formuleren, ook daaraan willen we de nodige aandacht besteden.

Dit is een Politieke Raad dus enkel leden van Groen Gent zijn welkom. Om organisatorische redenen vragen we wel om je hieronder in te schrijven.

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.