31 aug 2019 | 10:00

Open Politieke Raad

De Punt - Zaal Agnes Kerkstraat 108 | Gent 9050 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Beste leden van Groen Gent,

Op zaterdag 31 augustus komt er een Open Politieke Raad samen van Groen Gent. Dit omdat Groen nationaal de statuten zal bespreken en wijzigen op het Toekomstcongres van 18-19 oktober.

De statuten worden natuurlijk niet zomaar gewijzigd. De laatste weken en maanden is een werkgroep van Groen aan het werk gegaan om de statuten door te nemen en wijzigingen voor te stellen. De voorgestelde wijzigingen van de werkgroep zullen ten laatste op vrijdag 30 augustus naar alle leden worden doorgestuurd.

Op de Gentse PoRa van nu zaterdag gaan we deze voorstellen doorlopen en samen het standpunt van Groen Gent bepalen. We hebben ook de mogelijkheid om zelf voorstellen ter verbetering van de nationale werking te formuleren, ook daaraan willen we de nodige aandacht besteden.

Dit is een Politieke Raad dus enkel leden van Groen Gent zijn welkom. Om organisatorische redenen vragen we wel om je hieronder in te schrijven.

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Afsnee, België
13 Sep 2020 | 13:30
Nazomerfeest

Eindelijk kunnen we elkaar nog eens in het echt zien en spreken. Iedereen is welkom op ons Nazomerfeest om gezellig samen te komen, te genieten van de nazomer en zich...

Lees verder ›
Alle evenementen ›