Kom jij op 7 oktober naar onze Bazaar Circulair in Gent?

21 September 2023

Kom jij op 7 oktober naar onze Bazaar Circulair in Gent?

Heb jij nog spullen liggen die je zelf niet meer gebruikt, maar toe zijn aan een tweede leven? Breng ze dan mee zeker mee.

Als groenen willen we Gent op de kaart zetten als toonaangevende circulaire stad in Europa. In het laatste jaar voor de verkiezingen maken we de balans op.

Wat hebben we gerealiseerd en waarom is dat zo cruciaal voor stad, economie én milieu? Maar vooral, welke kansen en uitdagingen liggen er binnen de circulaire economie voor zowel Gent als Europa? We breiden ons perspectief uit naar het Europese niveau, waar we als groenen hard werken aan wetgeving die de circulaire economie in volle vaart zal stimuleren. 

We delen onze inzichten over de toekomst van de circulaire economie en gaan in gesprek met succesvolle, Gentse ondernemers Lieven D'Hont en Ester Laga.

Tijdens onze circulaire markt kun je niet alleen genieten van een boeiend panelgesprek, of van een hapje en drankje, maar ook kennismaken met diverse initiatieven uit Gent.

We delen onze inzichten over de toekomst van de circulaire economie en gaan in gesprek met succesvolle, Gentse ondernemers Lieven D'Hont en Ester Laga.

Je leert hoe je effectiever kunt recycleren, hergebruiken en repareren thuis of op de werkplek.

De handen écht uit de mouwen steken? Schrijf je dan snel in voor de gratis workshop, en leer oude kledij hergebruiken.

Of snuister gewoon wat rond op het weggeefplein. Heb jij nog spullen liggen die je zelf niet meer gebruikt, maar toe zijn aan een tweede leven? Breng ze dan mee zeker mee.

Kortom, laat je inspireren door de denkers en doeners uit Gent en draag bij aan de groeiende beweging richting een duurzamere, circulaire samenleving.

Praktisch

Wanneer: Zaterdag 7 oktober, van 13:30 tot 18:00.

Waar: CC Meulestede, Meulesteedsesteenweg 515, Gent.

Inschrijven kan je doen op:  https://www.groen.be/bazaar_circulair_gent

Tot snel!

Sara Matthieu en Tine Heyse

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het belangrijkste politieke nieuws van onze Groene schepenen en gemeenteraadsleden? Schrijf je dan in voor onze fractienieuwsbrief.