10 November 2020

20.00u -
22.00u

Gespreksavond: Wonen (Brugse Poort, Rabot, Mariakerke)

online ,

Ik doe mee!

De Gentse woonproblematiek is nijpend. Veel woningen staan leeg, er is een grote renovatie-achterstand, er zijn te weinig sociale woningen en er komen te weinig nieuwe woningen bij, vooral voor gezinnen.

Dat zijn best heel wat uitdagingen voor onze Groene schepen Tine Heyse die sinds 2019 bevoegd is voor het Gentse woonbeleid. We gaan daarom met Tine in gesprek op dinsdag 10 november vanaf 20 uur over de woonproblematiek in onze wijken (Brugse Poort, Rooigem, Rabot, Blaisantvest, Bloemekeswijk en Mariakerke).

Wegens de sterk stijgende coronacijfers doen we dat online. Tine zal eerst de Gentse woonproblematiek en het Gentse woonbeleid schetsen. Nadien laten we enkele kritische stemmen uit het middenveld aan het woord en is er ruimte voor vragen van, en debat met het publiek.

Wil je graag deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande knop. Alle ingeschrevenen krijgen later een mail met de link voor deelname.

Vink zeker "stuur me updates via e-mail" aan, zodat je de link voor de online avond ontvangt!

Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.