Gent Bad

Mei
18
18 Mei 2019 / 11:30 AM tot 02:30 PM
Gent Bad

Location

Bisdomplein
Gent 9000
Belgium
Google map and directions

Event contact

Groen Gent

We staan op 11 dagen van de verkiezingen, de groene golf waar we allemaal op hopen komt steeds dichterbij. Voel je ook hoe de traditionele partijen zenuwachtig beginnen te worden? Groen voert in Gent een ambitieus en gedurfd beleid dat het leven van de Gentenaars elke dag eerlijker, gezonder en menselijker maakt. Die durf willen we ook in Vlaanderen. Die groene verandering willen we ook in België. Die visie willen we ook in Europa.

Zaterdag blazen we verzamelen aan het Bisdomplein om samen een krachtig signaal te geven dat de groene golf nabij is. We doen dat op onze eigen, positieve manier. Want groene politiek is warme politiek.

Breng dus mee: strandstoel, parasol, dekentje, zonnecrème en zwemshort plus een goed humeur. We zorgen tevens voor muziek, een foodtruck en uiteraard onze fiere Gentse kandidaten.

Kom dus zaterdag om 11:30u naar het Bisdomplein aan de Reep en versterk de oproep van onze Groene kandidaten: een klimaatregering NU!

Het is tijd voor een eerlijker, menselijker en gezonder Vlaanderen, België en Europa. Het is tijd voor plan A, want er is geen planeet B!

Tot zaterdag op het Gentse strand aan de Reep.

In naam van de 16 Gentse Groen kandidaten

Sara Mathieu, Evita Willaert en Fourat Ben Chikha

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.