18 mei 2019 | 11:30

Gent Bad

Bisdomplein Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

We staan op 11 dagen van de verkiezingen, de groene golf waar we allemaal op hopen komt steeds dichterbij. Voel je ook hoe de traditionele partijen zenuwachtig beginnen te worden? Groen voert in Gent een ambitieus en gedurfd beleid dat het leven van de Gentenaars elke dag eerlijker, gezonder en menselijker maakt. Die durf willen we ook in Vlaanderen. Die groene verandering willen we ook in België. Die visie willen we ook in Europa.

Zaterdag blazen we verzamelen aan het Bisdomplein om samen een krachtig signaal te geven dat de groene golf nabij is. We doen dat op onze eigen, positieve manier. Want groene politiek is warme politiek.

Breng dus mee: strandstoel, parasol, dekentje, zonnecrème en zwemshort plus een goed humeur. We zorgen tevens voor muziek, een foodtruck en uiteraard onze fiere Gentse kandidaten.

Kom dus zaterdag om 11:30u naar het Bisdomplein aan de Reep en versterk de oproep van onze Groene kandidaten: een klimaatregering NU!

Het is tijd voor een eerlijker, menselijker en gezonder Vlaanderen, België en Europa. Het is tijd voor plan A, want er is geen planeet B!

Tot zaterdag op het Gentse strand aan de Reep.

In naam van de 16 Gentse Groen kandidaten

Sara Mathieu, Evita Willaert en Fourat Ben Chikha

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Ledeberg, België
23 Nov 2019 | 09:30
Open Politieke Raad: Wonen

Schepen Tine Heyse neemt ons mee in de ambities en plannen voor het ambitieuze woonbeleid waar we in Gent deze legislatuur vol voor gaan. Het stadsbestuur investeert 92 miljoen euro...

Lees verder ›
Ledeberg, België
23 Nov 2019 | 10:00
Bootcamp voor het Gentse middenveld

Hoe kunnen we ijveren voor meer sociale woningen? De bewoners van de Jan-zonder-vreesstraat zouden graag wat meer groen hebben, hoe pakken ze dat best aan? Is het zinvol om een...

Lees verder ›
Gentbrugge, België
30 Nov 2019 | 10:00
Verkiezingscongres Groen Gent

Groen Gent kiest een nieuw partijbestuur! We gaan voor de komende vijf jaar op zoek naar een nieuwe voorzitter, secretaris en vijf extra verkozen leden van het Gentse partijbestuur (waarvan maximum...

Lees verder ›
Alle evenementen ›