Fourat genomineerd voor de OUT Media Award

14 Oktober 2021

Fourat genomineerd voor de OUT Media Award

Dankzij het harde werk dat onze fractievoorzitter Fourat Ben Chikha verzet rond het bestrijden van de toenemende haat tegen LGBTI+-personen in Europa, is hij genomineerd voor de OUT Media Award 2021. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de persoon of organisatie die de LGBT+-gemeenschap op een positieve manier onder de aandacht bracht in de Vlaamse media.

De zichtbaarheid van de LGBT+-gemeenschap in de media is en blijft een cruciaal aspect van de bevordering van acceptatie en begrip.
"Ik ben ontzettend dankbaar voor deze nominatie. Het blijft ook een eer om de stemmen van velen te kunnen vertegenwoordigen aan de tafel en hier zoveel appreciatie voor te krijgen", aldus Fourat.
"Ik ben ontzettend dankbaar voor deze nominatie. Het blijft ook een eer om de stemmen van velen te kunnen vertegenwoordigen aan de tafel en hier zoveel appreciatie voor te krijgen." - Fourat Ben Chikha, fractievoorzitter

Samen vechten voor rechten

"Winnen is altijd heel leuk, en hier kunnen jullie bij helpen door te stemmen, maar ik ben heel dankbaar dat ik sinds dag 1 op zo een positieve manier aan de slag ben kunnen gaan rond dit thema en heel wat gepassioneerde mensen heb kunnen ontmoeten die samen met mij, zij aan zij zullen blijven vechten voor LGBTI+-rechten."

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het belangrijkste politieke nieuws van Groen Gent? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.