Eentje mee suiker

12 Januari 2023

Eentje mee suiker

Een nieuw jaar. Meestal wordt er dan kort achteruit geblikt en hoopvol vooruit. Toen Hafsa El-Bazioui vorig jaar iedereen een gezond nieuwjaar mocht wensen, kon ze enkel vooruitblikken. "Ik stond voor mijn eerste jaar als schepen. Nu kan ik ook kijken naar de weg die ik al aflegde, aangelegd en onderhouden door velen." Hieronder lees je hoe Hafsa kijkt naar het verleden en de toekomst.

Toen ik vorig jaar begon, had ik veel plannen, misschien wel wilde dromen. Het werd een memorabel jaar voor ons allen. Corona werd min of meer bedwongen in ons land, maar er brak een oorlog uit, de prijzen schoten de hoogte in én we hebben fors moeten besparen. Op meerdere momenten werden we gedwongen stil te staan en te kijken hoe en waar we ons bevonden.

Khalil Gibran zei - een schildpad weet meer van de weg te vertellen dan een haas. Ik kan alleen maar bewondering hebben voor iedereen die elke dag opnieuw aan deze weg timmert.

Een jaar met minder harde woorden, ook in 2023.
Ik wens jou eentje mee suiker, vrede, vriendschap, en een lach, elke dag! ❤️
In 2018 werd mijn nieuwjaarsbrief verkozen tot de mooiste van Gent. Mijn nieuwjaarsgroet -waarin ik wenste voor minder harde woorden.
Ik wens jullie voor 2023 nog steeds hetzelfde. Luister je mee?

Blijf op de hoogte

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van het belangrijkste politieke nieuws onze Groene schepenen en gemeenteraadsleden ? Schrijf je dan in voor onze fractienieuwsbrief.