Doe een gift!

Groen Gent wil haar werking ten volle blijven uitbouwen. Die werking kent verschillende vormen, en verschillende bijhorende kosten. Denk aan relevante en fijne evenementen organiseren voor de leden rond lokale politiek. Maar zeker ook gespreksavonden, lezingen en wandeltochten, of een fijne brunch of een gezellige receptie. Het zijn momenten waar we geëngageerde Gentenaars kunnen samenbrengen om over sociale en groene thema's te babbelen en elkaar te leren kennen. Hier nodigen wij ook graag interessante sprekers op uit, maar ook dat is niet voor niets. 

Aankomende evenementen zijn bijvoorbeeld:

  • Partijbestuur op 13 januari voor onze leden waar we belangrijke knopen doorhakken
  • Onze nieuwjaarsreceptie op 13 januari waar we klinken op het nieuwe jaar
  • Alle geplande evenementen vind je hier

Anderzijds kost ook onze lopende werking best wat geld aangezien wij geen vaste lokalen hebben voor vergaderingen, werkgroepen en debatten - hiervoor moeten wij zalen huren. Wij verzorgen ook onze vrijwilligers graag met een hapje en drankje gezien hun inzet voor de partij. 

Fijne events en een goede werking komen met een prijskaartje en daarom kijken wij ook naar jou, als lid of sympathisant, om ons hierin te ondersteunen. 

Als je Groen als partij en haar werking wil ondersteunen, kan je eenmalig of terugkerend een gift doen op ons rekeningnummer BE97 8939 4409 9449. Het bedrag dat je doneert kies je zelf, maar met 10 euro per maand kunnen wij als partij al heel wat doen! Een maandelijkse gift van 5 euro betekent op jaarbasis al een groot verschil. 


Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en de werking van onze fractie? Dan kan je je registreren voor:

  • onze fractiemailing
  • onze partijnieuwsbrief
  • het ontvangen van onze Groenkrant (2 keer per jaar)

Inschrijven hiervoor kan je doen op deze pagina: https://www.groengent.be/inschrijven_fractiemailing