16 nov 2018 | 18:00

Bedankt vrijwilligers!

Campagnesecretariaat Zuidstationstraat 3C | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Beste Groen Gent leden en sympathisanten, 

De afgelopen gemeenteraadsverkiezingen waren voor Groen Gent een groot succes. Met maar liefst 14 zetels in de gemeenteraad behalen we ons beste resultaat ooit!

Ons schitterend resultaat hebben we enkel kunnen bereiken door de enthousiaste inzet van onze vele vrijwilligers. Jullie hulp bij plakwerk, enveloppen vullen, deur-aan-deurbezoeken, deelname aan acties, folders bussen of gesprekjes met Gentenaars, gaven onze campagne vleugels en hebben uiteindelijk een groot pak kiezers overtuigd.

We gaan de eindmeet van de onderhandelingen dan ook niet afwachten om jou hiervoor ontzettend hard te bedanken. Noteer alvast vrijdag 16 november vanaf 18u in de agenda. Onze kandidaten willen je bedanken met een drankje en een hapje in ons Campagnesecretariaat (zuidstationstraat 3C)

Zodat onze kandidaten zeker voldoende lekker verse hapjes kunnen voorzien vragen we wel om je even in te schrijven. Dat kunnen jullie hieronder doen!

Ik zie jullie daar!

Wouter Vanhove

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Ledeberg, België
24 Mar 2019 | 11:00
Brunch Gentbrugge - Ledeberg 2019

Groen Gentbrugge-Ledeberg nodigt je uit op de jaarlijkse brunch. Je kunt er niet alleen genieten van heerlijke, zelfgemaakte en vegetarische gerechten à volonté maar ook gezellig praten met onze mandatarissen...

Lees verder ›
Gent, België
04 Apr 2019 | 19:30
Europa Meetup in Gent

Europees lijsttrekker Petra De Sutter en 1ste opvolger Sara Matthieu willen een ander Europa: mét een ambitieus klimaatbeleid, sociale bescherming en respect voor de mensenrechten. Denk en discussieer je mee?...

Lees verder ›
Alle evenementen ›