16 nov 2018 | 18:00

Bedankt vrijwilligers!

Campagnesecretariaat Zuidstationstraat 3C | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Beste Groen Gent leden en sympathisanten, 

De afgelopen gemeenteraadsverkiezingen waren voor Groen Gent een groot succes. Met maar liefst 14 zetels in de gemeenteraad behalen we ons beste resultaat ooit!

Ons schitterend resultaat hebben we enkel kunnen bereiken door de enthousiaste inzet van onze vele vrijwilligers. Jullie hulp bij plakwerk, enveloppen vullen, deur-aan-deurbezoeken, deelname aan acties, folders bussen of gesprekjes met Gentenaars, gaven onze campagne vleugels en hebben uiteindelijk een groot pak kiezers overtuigd.

We gaan de eindmeet van de onderhandelingen dan ook niet afwachten om jou hiervoor ontzettend hard te bedanken. Noteer alvast vrijdag 16 november vanaf 18u in de agenda. Onze kandidaten willen je bedanken met een drankje en een hapje in ons Campagnesecretariaat (zuidstationstraat 3C)

Zodat onze kandidaten zeker voldoende lekker verse hapjes kunnen voorzien vragen we wel om je even in te schrijven. Dat kunnen jullie hieronder doen!

Ik zie jullie daar!

Wouter Vanhove

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen

Gent, België
20 Sep 2019 | 19:30
RONDE VAN DE TOEKOMST IN GENT

De kandidaat-voorzitters, leden voor het partijbestuur en arbitragecollege stellen zich aan je voor in Gent. Binnenkort stippelen we samen de koers uit van onze partij op het Toekomstcongres. We beslissen er...

Lees verder ›
Gent, België
22 Sep 2019 | 13:00
Fiets mee op Autovrije Zondag

Zondag 22 september is de Gentse binnenstad van 10 tot 18 u. helemaal autovrij. We genieten van de vrijgekomen ruimte op de Gentse straten en pleinen. We spreken om 13...

Lees verder ›
Alle evenementen ›