Bedankt Chris, Caroline, Dirk, Liliane en Steven!

20 December 2018

Bedankt Chris, Caroline, Dirk, Liliane en Steven!

De legislatuur zit er op. De laatste gemeenteraad van de legislatuur is altijd een beetje historisch, maar die van afgelopen maandag was tegelijk de meest emotionele van de voorbije zes jaar. Niet alleen namen we afscheid van Burgemeester Termont, ook verschillende schepenen en gemeenteraadsleden zwaaiden af.

Ook bij Groen eindigt het werk in de gemeenteraad voor Chris Maryns, Caroline Van Peteghem en Dirk Holemans. Bij het OCMW zwaaiden we Liliane De Cock en Steven Rommel uit.

Dat er met engagement en hart/hard is gewerkt de voorbije jaren kon u via deze nieuwsbrief op de voet volgen. Het werk is niet af, maar we mogen met de Groen-fractie, in het OCMW, gemeenteraad en college fier zijn op wat we samen hebben gerealiseerd. Samen met onze medewerkers in de kabinetten, fractiesecretariaat, de vele vrijwilligers in de partij én de Gentse burgers zelf natuurlijk.

Zes jaar later is Gent verkeersveiliger, kindvriendelijker en veerkrachtiger tegen klimaatopwarming.

Op naar de nieuwe legislatuur

We starten in 2019 met een nieuwe bestuursploeg, met ambitie en durf. Voor mij persoonlijk staat er een nieuwe uitdaging te wachten als schepen van Personeel, Werk, Openbare Netheid en Toerisme. Als uittredend fractieleider wil ik de hele groene ploeg bedanken voor de mooie jaren, voor het lief en leed dat we samen deelden. Het was oprecht een hele eer en genoegen.

Ik wens jullie allen een gezond en stralend 2019.

Met tijd voor wie je lief hebt en de gezondheid die je wenst.

Bedankt en fijne feesten. 

Bram Van Braeckevelt