Vacature Evita Willaert

Vacature kabinetsmedewerker Outreachend Werk/ Educatieve Diensten/ kabinetsondersteuning

 

Sinds 2012 bestuurt Groen mee in Gent. We bouwen aan een klimaat neutrale en mooiere stad met veiligere straten en groene buurten. We timmeren aan gelijke kansen en bieden zorg aan wie zorg nodig heeft. We werken aan duurzame mobiliteit. 

Evita Willaert is schepen van Onderwijs, Opvoeding, Gezinsbeleid en Outreachend Werk. Om haar ambities waar te maken, is ze voor haar kabinet op zoek naar versterking van het team.

Wat doe je?

Je ondersteunt het kabinet in de algemene werking, op organisatorisch en administratief vlak. Dat houdt o.a. in: agendabeheer van de schepen, onthaal en algemene administratie, ondersteuning bij vragen van burgers, administratieve ondersteuning van besluitvorming bij colleges, commissies en gemeenteraden …

Je bent binnen het kabinet het eerste aanspreekpunt voor alle dossiers op vlak outreachend werk en de educatieve diensten. Je adviseert de schepen en zorgt voor een vlotte en transparante interne en externe informatiedoorstroming. Je staat in voor het voorbereiden en opvolgen van de besluitvorming van je dossiers. Je zet, samen met de dienst, de uitgangspunten van het bestuursakkoord en de beleidsnota om naar een coherent beleid op stedelijk niveau.

Je werkt intens samen met het team, de diensten en de verschillende partners die actief zijn in deze domeinen om deze visie om te zetten in een breed aanbod van projecten, acties en activiteiten.

Wie ben je?

Je hart klopt voor Gent en je wil graag meewerken aan een stad waarin het goed leven is voor iedereen. Je bent een allrounder met een groot hart voor de meest kwetsbaren in onze stad. Je staat stevig in je schoenen, kan je visie uitdragen en overtuigen met helder gebrachte argumenten.

Kennis van politieke besluitvorming is handig. Ervaring met samenwerking met stedelijke diensten en haar partners is een pluspunt.

Je hebt affiniteit met en achtergrondkennis omtrent outreachend werk en de werking van de educatieve diensten.

Je steunt het project van Groen in Gent. Je bent enthousiast om onze stad mee vorm te geven.

Organisatieloyaliteit, zelfstandig werken en oplossingsgericht handelen behoren tot je basishouding. Je bent omgevingsbewust, kan vlot situaties inschatten en adviezen formuleren.

Je  hebt bij voorkeur relevante werkervaring.

Wat bieden wij?

Een uitdagende job in een tof en gedreven team.

Contract van 70%, onbepaalde duur (contract wordt opgezegd op het einde van de legislatuur).

Een verloning op niveau consulent (B-niveau), aangevuld met bijkomende vergoedingen en voordelen. 

Je werkt in het hart van de stad Gent, op het stadhuis.

Je kan de volledige vacature hier downloaden. 

Interesse om ons team te versterken?

Stuur dan je CV en motivatiebrief ten laatste op vrijdag 8 juli naar [email protected].

Indien je meer informatie wenst, kan je Sofie Rédelé, kabinetschef van Evita Willaert, contacteren op 0473/54.13.45.