27 Februari 2019

19.00u -
21.30u

Zo pakken we met Groen het klimaatprobleem aan: van lokaal tot internationaal!

Secretariaat Groen Gent | , Zuidstationstraat, 9000 Gent

Ik doe mee!

Hoe bewijzen we in Gent dat het mogelijk is om een sociaal én effectief klimaatbeleid te voeren, met heel de stad? Met welke voorstellen trekken we naar de komende Vlaamse, federale en Europese verkiezingen? Hoe wil Groen het klimaatprobleem aanpakken, op alle niveaus en met iedereen? Op woensdag 27 februari organiseert Groen in ons secretariaat in Gent een infoavond over klimaat. Deelnemers gaan naar huis met een heldere kijk op de groene oplossingen voor het klimaatprobleem. Tijdens het vraaggesprek heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze schepen van Klimaat Tine Heyse en Europees kandidaat Sara Matthieu.

  • 19:00-19:30 - Het Gentse klimaatbeleid (Tine Heyse, klimaatschepen Gent)
  • 19:30-20:00 - Onze oplossingen op Vlaams, federaal en Europees niveau (Sara Mathieu, 1steopvolgster Europese lijst en fractieleidster Groen in de Gentse gemeenteraad)
  • 20:00-20:30 - Vraaggesprek onder leiding van Tine De Moor (gemeenteraadslid Gent en prof ‘Commons’ Universiteit Utrecht)
  • 20:30-21:30 - Napraten bij een glas
Kom je ook?
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.