We volgen samen de verkiezingen!

Mei
26
26 Mei 2019 / 02:30 PM tot 04:30 PM
We volgen samen de verkiezingen!

Location

Barville
Klein Turkije 18
Gent 9000
Belgium
Google map and directions

Op zondag 26 mei laten we een groene golf over het land spoelen en komt de grootste campagne ooit tot een knallend einde. Kom naar Brussel en volg samen de verkiezingsuitslag, maak de eerste reactie van Groen mee en dans de campagne van je af.

Om 16:23 treinen we samen vanuit Gent Sint-Pieters met onze Gentse kandidaten Evita, Sara, Fourat, Elise, Bert… naar Brussel. We spreken af vanaf 17u in zaal La Madeleine, op 200 meter van het Centraal station. Het is weekend dus je geraakt vlot en goedkoop met de trein heen en terug.

Ben je enthousiast en wil je er vroeger bij zijn? Om 14:30 spreken we al af in Barville om samen de resultaten af te wachten en onze beste momenten van deze geweldige campagne uit te wisselen. Van daaruit vertrekken we dan samen naar het station voor de trein naar Brussel.

Wil je later aansluiten? Hou je niet in, er rijden elk uur drie treinen naar onze hoofdstad!

Hier vind je het evenement van Groen Gent!
Hier vind je het evenement van Groen Nationaal! 

Posted by on
Door je in te schrijven ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.