26 mei 2019 | 14:30

We volgen samen de verkiezingen!

Barville Klein Turkije 18 | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Op zondag 26 mei laten we een groene golf over het land spoelen en komt de grootste campagne ooit tot een knallend einde. Kom naar Brussel en volg samen de verkiezingsuitslag, maak de eerste reactie van Groen mee en dans de campagne van je af.

Om 16:23 treinen we samen vanuit Gent Sint-Pieters met onze Gentse kandidaten Evita, Sara, Fourat, Elise, Bert… naar Brussel. We spreken af vanaf 17u in zaal La Madeleine, op 200 meter van het Centraal station. Het is weekend dus je geraakt vlot en goedkoop met de trein heen en terug.

Ben je enthousiast en wil je er vroeger bij zijn? Om 14:30 spreken we al af in Barville om samen de resultaten af te wachten en onze beste momenten van deze geweldige campagne uit te wisselen. Van daaruit vertrekken we dan samen naar het station voor de trein naar Brussel.

Wil je later aansluiten? Hou je niet in, er rijden elk uur drie treinen naar onze hoofdstad!

Hier vind je het evenement van Groen Gent!
Hier vind je het evenement van Groen Nationaal! 

Schrijf je in

Kom je ook?

Vergelijkbare gebeurtenissen


20 Oct 2019 | 14:30
Dag van de trage weg

Op zondag 20 oktober vieren we onze trage wegen en we doen dat in de Gentbrugse Meersen. Onlangs kregen 18 trage wegen een eigen naam zoals het Luzulapad en het...

Lees verder ›
Gent, België
30 Nov 2019 | 18:30
ETENTJE GROEN GENT

Een boeiend en gevuld politiek jaar sluiten we graag samen af met een etentje. Schuif je ook mee aan tafel voor een heerlijk vegetarisch buffet? Place to be is de...

Lees verder ›
Alle evenementen ›