Vacature voor tijdelijke vervanging

We zoeken voor het kabinet van schepen Elke Decruynaere een medewerk(st)er (m/v/x) voor een tijdelijke vervanging van 24 november 2017 tot en met 13 april 2018.

Het gaat om een voltijdse betrekking (100%).

 

Taak:

  • Je voert algemene administratieve taken uit: uitprinten en bundelen van voorbereidende documenten, opzoekingswerk, planning, uitvoeren van betalingen, bestellingen en boodschappen (ook op verplaatsing), …
  • Je staat in voor de telefonische permanentie en doorverwijzing.
  • Je staat in voor het opruimen, archiveren en klaarmaken van de vergaderruimtes
  • Je staat in voor de opvolging van logistieke ondersteuning van het kabinet bij Digipolis en Dienst Bestuursondersteuning.
  • Je staat als back-up in voor het agendabeheer

 

Aanbod:

Je bruto maandloon komt overeen met dat van een administratief medewerker (barema C1). De aanvangswedde (bruto) bedraagt 2.539,24 euro per maand. Deze wedde is eventueel vermeerderbaar met relevante anciënniteit en wordt verhoogd met reglementaire vergoedingen en bijkomende extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, enz.). Je tewerkstellingsplaats is het kabinet van schepen Elke Decruynaere, Stadhuis – Botermarkt 1, 9000 Gent.

 

Vereisten:

Er wordt van de medewerk(st)er (m/v/x) verwacht dat deze gestructureerd en efficiënt werkt met een sterk gevoel voor timemanagement. Klantvriendelijkheid en oplossingsgericht werken zijn essentieel. Je bent loyaal en gemotiveerd voor het politieke project en bent punctueel, nauwgezet, discreet en integer. Je kan je snel inwerken in de werking van het kabinet en stelt je flexibel op. Je werkt vlot samen, kunt goed om met informatica en hebt een talent voor organisatie. Beschikken over een rijbewijs is een pluspunt.

 

Procedure:

Bezorg je CV en motivatiebrief voor 3 november 2017 per mail aan Dany Neudt ([email protected]). Het sollicitatiegesprek met schriftelijke proef gaat door op maandag 6 november om 20u.

 

Info:

Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar Dany Neudt, kabinetschef, op het nummer 09/266 50 85 of mailen naar [email protected]

Tags: