VACATURE: MEDEWERKER (M/V/X) VOOR KABINET TINE HEYSE

Schepen van Milieu, Klimaat, Energie en Noord-Zuid –Stad Gent

 

We zoeken voor het kabinet van schepen Tine Heyse een medewerk(st)er (M/V/X) voor onmiddellijke indiensttreding. Het gaat om een deeltijdse betrekking (50%).

Taak:

  1. Openen, sorteren en behandelen (en/of verdelen) van inkomende burgervragen (mail en briefwisseling)
  2. Beantwoorden telefoon, screenen en doorverbinden, aannemen berichten en afhandelen vragen en informatieverzoeken.
  3. Voert hiernaast ook enkele algemene administratieve taken uit, zoals: het bestellen van benodigdheden, bijhouden fractierekening, voorbereidingen schepenoverleg met diverse diensten, regelen dienstreizen, voorbereiden Commissie- en gemeenteraadsmap, up to date houden website schepen o.b.v. persberichten en fractiemailingbijdragen …

 

Aanbod:

Een aanstelling die mits positieve evaluaties minstens loopt tot eind 2018. Het bruto maandloon bij indiensttreding komt overeen met consulent (barema B1). De aanvangswedde (bruto) bedraagt 2.318,78 EUR/maand euro. Deze wedde is eventueel vermeerderbaar met relevante anciënniteit en wordt verhoogd met reglementaire vergoedingen en bijkomende extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, enz.). Tewerkstellingsplaats is op het kabinet van schepen Tine Heyse, Raadskelder Belfort, Sint-Baafsplein 2a, 9000 Gent.

Vereisten:

Er wordt van de medewerker (m/v/x) verwacht dat hij/zij gestructureerd en efficiënt tewerk gaat met een sterk gevoel voor timemanagement. De medewerker dient punctueel, nauwgezet, discreet en integer te zijn en zich snel te kunnen inwerken in de werking van het kabinet. Hij/zij kan vlot samenwerken en kan goed om met informatica. Bereidheid tot flexibiliteit.

Vertrouwd zijn met de politieke situatie in Gent is een pluspunt. Een diploma van hoger onderwijs is vereist. Rijbewijs B vereist.

Info:

Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar Dirk Bogaert, kabinetschef, op nummer 09/266 54 44 of mailen naar [email protected]

Gelieve c.v. en motivatiebrief te sturen naar [email protected] voor 21 maart 2016. 

Tags: