Team Gent Evenement

Team Gent wil alle Gentenaars verenigen die samen onze stad nóg beter willen maken. Het is dat wat Gent maakt, de dingen die mensen voor elkaar en hun stad doen. Daarom kan je hier op www.team.gent je idee achterlaten of je gewoon inschrijven voor het Team Gent Evenement.

Kom naar het Team Gent Evenement op zaterdag 14 oktober 2017 vanaf 10 uur in de Sint-Pietersabij en deel je idee. Inspirerende sprekers, politieke debatten, kritische experten, boeiende workshops, een interactieve markt, toffe kinderanimatie en een sociaal restaurant.

Praktisch:

  • Er is een ruime fietsparking voorzien op de binnenkoer tussen de abdij en het huis van Kina. Wie met het openbaar vervoer komt, kan dit via buslijnen 5 en 8 die stoppen aan het Sint-Pietersplein. ​​Parkeren kan je in de parking onder het Sint-Pietersplein.
  • De deuren gaan open vanaf 10u.
  • We vragen je om steeds tijdig aanwezig te zijn. De sessies zullen stipt starten en zitten verspreid over verschillende zalen.
  • Tussen 12u30 en 13u30 kun je aan democratische prijzen lunchen. Er zijn vegetarische en veganistische alternatieven.

Team Gent is een initiatief van sp.a Gent en Groen Gent om in dialoog te gaan en samen het best mogelijke programma te schrijven voor de verkiezingen van 14 oktober 2018.

Tags: 

Datum agenda: 

zaterdag, oktober 14, 2017