Meer geel op straat. Da’s proper.

Tine Heyse – Ivago – 27 september 2016 – Meer geel op straat 
 

Deze week presenteerde Tine Heyse, voorzitter IVAGO, een stand van zaken van het vorig jaar gelanceerde plan ‘Meer geel op straat’. Nog geen jaar na het goedkeuren van het plan werd al heel wat geïnvesteerd in mensen en middelen. En met succes. Zo leert de netheidsbarometer ons dat de voorbije zomer de netste was van de laatste vier jaar.

Enkele cijfers: 20 bijkomende medewerkers, 4 nieuwe netheidscoaches, 2 nieuwe straatstofzuigers, 6 nieuwe veegmachines, 10 nieuwe CNG-bestelwagens met laadbak en enkele kleine perswagentjes. Hiernaast kwam er ook een speciale interventieploeg ‘afvalkorven’ en zijn de weekend- en avondploegen het hele jaar door uitgebreid en niet meer alleen in de zomermaanden. In de 19de eeuwse gordel wordt de stedelijke veegploeg ondersteund door een IVAGO-veegmachine.

Tine: "Werken aan een propere stad is een opdracht van ons allemaal. Met ‘Meer geel op straat’ investeert IVAGO in mensen én nieuw materieel. Door meer aanwezig te zijn op het terrein en korter op de bal te spelen, kunnen we nog beter werk maken van een propere stad. Een opdracht die alleen kan slagen als we allemaal de handen in elkaar slaan: IVAGO, stad Gent, Gentenaars en bezoekers."

Tags: