Duurzaam en (h)eerlijk feesten

Tijdens de eindejaarsperiode zetten we alles op alles om onze vrienden en familie te verwennen. En  dat dit ook duurzaam kan, bewijst de nieuwe brochure ‘Duurzaam en (h)eerlijk feesten’, die werd voorgesteld door Tine Heyse. Je vindt er leuke en verrassende tips om jouw eindejaar een duurzame toets te geven.

De huiskamers worden in de komende weken weer gevuld met heerlijke geuren en kleuren, terwijl we in onze mooiste outfits klinken op de feesten. Het ideale moment dus om elkaar te inspireren en vrienden en familie te laten genieten van fairtrade bubbels, een duurzaam cadeautje en een (h)eerlijke maaltijd.

Gent Fair Trade ging op zoek naar leuke en verrassende manieren om het eindejaar op een meer faire en duurzame manier te vieren. Faire en trendy cocktails en mocktails? Jezelf verwennen met een fair fashion outfit? Zin om eens een circulair cadeau te doen? Alle tips zijn gebundeld in een sprankelende brochure, die je vindt bij de ethische ondernemers in Gent, de Gentse Stadswinkel en uiteraard ook digitaal


Tags: