Bram Vandekerckhove zet mandaat stop

Bram Vandekerckhove, sinds 2007 gemeenteraadslid voor Groen in Gent, verlaat vanaf januari 2015 de gemeenteraad. Bram nam deze beslissing na rijp beraad omwille van professionele redenen.

Bram Vandekerckhove: "Het is één van de moeilijkste beslissingen uit mijn leven. Maar sinds 2014 ben ik meewerkend vennoot in Karakters, Membraan en Museumspot. Het werd steeds moeilijker mijn beroepsactiviteiten te combineren met het intensief engagement van gemeenteraadslid. Ik zal de politiek heel hard missen. Ik had 8 fantastische jaren. Vooral de vele contacten in de brede culturele sector blijven mij bij. Het is mijn bedoeling de vinger aan de pols te blijven houden en nog gericht enkele engagementen te nemen, weliswaar op een minder intensieve manier.”

De fractie betreurt dat een kleurrijk gemeenteraadslid de fractie verlaat, maar heeft uiteraard respect voor zijn beslissing.

Bram was binnen en buiten de gemeenteraad vooral gekend om zijn deskundige opvolging van de thema’s cultuur, stadsontwikkeling en participatie. Hij was campagneleider bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 en onderhandelde mee het bestuursakkoord. De Groen-fractie zal zijn enthousiasme en dossierkennis missen, dankt hem heel hartelijk voor zijn inzet en wenst hem alle succes bij de verdere uitbouw van Karakters.

Bram blijft wel actief lid van de partij, waar zijn ervaring van pas zal komen.

Contact
Bram Vandekerckhove - 0486 31 74 49